jobbdag

Jag jobbade ju som vikarie på hemtjänsten i sommras 4 veckor och trivdes så himla bra. Så ringde jag i förrgår och sa att jag gärna jobbade nu och jag trodde aldrig att jag skulle få jobb så snabbt. Men redan idag jobbade jag mitt första pass. Imorgon ska jag jobba hela dagen sen nästa vecka lite också. Så det är ju bra! Nu ligger jag i sängen med alex ska se en film :)


gårdagen

Igår träffade jag ju Nina min fina. Det som är så bra med oss är att det inte spelar någon som helst roll hur lång tid det tar mellan gångerna vi ses, för när vi väl ses så är det som att det inte har gått någon tid.
Vi har alltid kul tsm.
Sen åkte jag och Alex till Ida och Eric på ettårskalas för lilla söta Norea. Jättetrevligt var det. När vi hade varit där åkte vi till mormor och morfar som också bor på umedalen och sa hej. Nu ligger vi i sängen hos mig och orkar inte gå upp.

mii

Nu drar jag till stan och träffar min ölsklingsnina. Har inte träffat henne på aslänge så det blir kul!

Öland

Vi låg och solade vid poolen där alex och carl jobbade.
sola sola sola!
taggade partygirls!
Alex var sur och grinig, min lilla 3-åring!
poolen där jag och alex bodde hade fräsh färg..
aaajj
mys!
Har massa fler bilder som kommer senare!

Sthlm

Såhär kul var det med en och en halvtimmas köer på Grönan..
hahhaha..herregud..
Sndra blev en alv.
Vi stannade i Sthlm hos älskade Sandra i två dagar innan vi åkte till öland.

Lycklig!

Vissa dagar känner jag mig så himla glad som att jag har all energi i världen och som jag bara vill springa runt och sjunga och idag är en sån dag. Är taggad som fan men vet egentligen inte varför. Allt känns bara så bra just nu!


hemmafrun

Jag har varit med Sofia idag. Blev väckt klockan nio imorse, så vi har hunnit jättemycket! rätt skönt att gå upp så tidigt så att man hinner få ut något av dagen. Blir så lätt att man sover bort den. Jag kan sova hur länge som helst annars. Vi åt lunch i hennes växthus sen har vi varit ute på en promenad. Kollat bilder från NY Sofia ska dit i oktober. Sen har vi plockat vinbär haha. Nu har jag stått och gjort en soppa. Jag lagar verkligen inte mat ofta så vi får se vad det här blir, spännande! haha.


by the sea

Saknar Ölands strand jättemycket.
Känns som att sommaren tog slut direkt vi kom därifrån.
Fina minnen.

Rainbow of love


<3

<3

söndag

Fick en ny garderob igår, så nu håller jag på att fylla den. Gud va mycke kläder jag har kastat bort, skönt!

myspys med finaste syster

Nu ska jag och Ellen dricka ölandsthe, äta varma mackor och se på favvoserien The killing i runda sängen. Så skönt att vara hemma nu fixa i mitt rum, ha egen tid och vara med bästa syster. Saknar henne alltid när jag är borta. Min gosse <3

Jag och Elli -96

.


senaste dagarna

De senaste dagarna har jag vart hos Amanda, Josephine och Alexander. Har lyxat till det och bara ätit ute. Myst på, legat i sängen hela dagar och sett filmer. Har hunnit med en del också jag har shoppat fina saker, blekt tänderna, färgat håret och idag följt med amanda när hon färgade sitt hår hos frisören. Fick en massa fina saker av mandis också kläder, smycken, löshår, parfym mm. jättegulligt av henne, ska visa upp allting här sen.

Myskväll med Alex och Josse

Tandblekning

Jag har gjort Iwhites tandblekning som man gör hemma. Den funkade men gav inget superresultat, så imorgon ska jag bleka tänderna på riktigt på salong, på Nail Skin Care. Hoppas att det blir bra för jag vill ha kritvita tänder!


Ny hårfärg

Jag var så less på mina gula toner i håret, så idag när jag var hos josse så hjälpte hon mig att tona håret med skumtoning, gullegummsan! Så nu är jag lite mörkare. Jag älskar kalla toner i håret så jag har kvar mitt ljusaste och har slingat det som var gulaktigt i brunt. Skumtoning är perfekt att färga med om man som jag tycker om att variera, så är det ju bra att den går ut efter ett tag. Den jag använde nu är av märket Schwartzkopf och finns att köpa hos frisör.


hold yuh

Igår kom Alexander till mig vi började se serien The killing. Hur bra som helst är den! Idag åkte vi till stan och jag har varit hos Josse och alex har varit och sökt jobb. Nu ligger vi och myser med varsin dator haha.
Alltid lika kul att fjanta sig med webbkameran. Mongoalex!

:(

Sitter och är skitsur över att jag inte kan vända och kopiera bilder på macen! åååhhhhh..

cocicoci

Jag sov två timmar inatt, eller snarare imorse. Så nu är jag sjukt trött och har en fruktansvärd huvudverk.
Så har jag 100 saker att göra, drygt..

ma cherie


måschi

Funderar på att ta hål i tungan igen.

Pappsi <3



kallt och vidrigt!

Varför tog sommaren slut så snabbt för? :( Jag vill ha bikini, ligga på stranden, gå barbent på natten, bada i havet, äta jordgubbar i gräset och allt det där liite längre! Men jag ska kanske kanske till Turkiet om en månad. Vill vill vill!


sommar - jobb - Stockholm - Öland - Stockholm

Förlåt för att jag inte har skrivit någonting på typ hela sommaren. Jag har haft fullt upp och hade inte tänkt börja blogga igen tills jag kikade in på bloggen och såg att det var en hel del som läste den trots att jag aldrig skriver. Kul! så varför inte fortsätta :) Det här sommaren har varit superskön! Jag hade världens roligaste sommarvik och fick riktigt bra lön.

Åkte till Stockholm med Jullsan och sedan ner till Öland där våra pojkar jobbade i sommar. Så himla vackert öland är måste jag ju säga. Utomlandskänsla! trots att jag blev avskräckt av svennecampinglivet var det underbart. Sedan åkte vi till Sthlm igen där jag och Alex stannade hos pappa i en vecka, vi var ute med båten där han bor i Stockholmsskärgård. Vi Bara myste på.
Har bara dåliga mobilbilder just nu på datorn. Bättre bilder kommer snart!

Kinamat i Borgholm
Alex gjorde en överraskning för mig med skaldjursmiddag vid havet i solnedgången
Solade utan solskydd endast med cocosolja.. Det tog på, brände mig aaj
Solade på vip-taket på restaurangen calle och alex jobbade på
Mysigt café
bödabödaböda!!
bilade upp till Sthlm
Stannade till på Häringe slott
Hälsade på Johan, Anna och kusinerna i deras nya hus Huddinge
Alex och pappa fiskar och jag och saga sjunger och snackar skit, gullesyster!
tvättar pappas båt
Mysig kväll vid elden med pappa, Saga, Hampus och Betty

RSS 2.0