iväg på ärenden

Nu ska jag och Nina iväg till stan och fixa med lite saker, storhandla på willys, åka till hennes gamla skola osv.


Gästbloggar

Hej hej, Nina här!
Jag tänkte nu ta tillfället i akt och skriva ett blogginlägg här på Toves blogg, har snott åt mig hennes mac för att den är så trevlig att använda.



Tove är en helt fantastisk människa, hon har varit min vän i princip ända sedan man förstod vad det innebär att ha en vän, och efter många års vänskap utan bråk eller konstigheter så kan jag komma på mig själv med att skriva långa långa utlägg om hur mycket jag älskar henne.

Ni kanske känner igen känslan av att vara "kompiskär"?
Det är en känsla som ju för de flesta dyker upp när man just träffat en person som man klickar så otroligt bra med, man har så himla himla kul ihop, är så avslappnade tillsammans och tilliten är tryggt på topp..
Det är som när man är nykär i en blivande eller nybliven partner
(ja här ska ni få se på en liknelse som kan verka knepig)
när man är nykär så känns det som att man vill skrika ut de där tre förbannade orden som ändå alltid lyckas slinka ut för tidigt. Sedan blir man bara kär.
Allting är (förhoppningsvis) frid och fröjd och man trivs i varandras sällskap medan man successivt lär känna varandra utan och innan, när man lärt känna varandra utan och innan, när det gått några år, då blir det antingen så att kärleken dör ut, eller att den blir större än någonting annat och man förundras konstant över hur man kan vara så lyckligt lottad. Det är dessa par som håller livet ut, som jag är lärd.
Och det är just där jag hamnat med Tove på denna vänskapskärleken som jag började skriva om,
jag blir så förvånad varje gång jag tänker på henne, pratar med henne, umgås med henne, läser hennes blogg etc etc, över hur mycket kärlek jag hyser för denna brud.

Det finns inte en människa i världen som jag sätter framför henne, givetvis går familjen först i alla lägen men det är en annan historia på ett annat plan, Tove är min andra halva, det är bara att konstatera.

Jag vet ingen annan som skulle dyka upp i min lägenhet för att städa i flera timmar trots mina protester, bara för att underlätta min vardag,
ingen annan som nyvaken, ruffsig och osminkad skulle erbjuda sig att springa iväg på byn och köpa powerking åt mig bara för att jag vaknat på fel sida,
ingen annan som hoppar upp och ned mellan massa glädjetjut så som hon gör när jag haft turen på min sida.
Det är så oerhört svårt att hitta ord som gör henne rättvisa, "Du är bäst" är helt enkelt för fattigt.


Jag blir galen om någonting gör henne ledsen, det är en form av raseri jag inte upplevt tidigare,
för hur kan någonting negativt någonsin drabba en människa som är så full av välvilja?
TOVE GUMMAN OM JAG KUNDE SKULLE JAG LEVA NÅGRA SEKUNDER FÖRE DIN TID OCH RÖJA UNDAN ALLA PROBLEM DU MÖJLIGEN KAN STÄLLAS INFÖR!

Måste avrunda nu känner jag, men vill bara berätta för dig att du alltid kommer att ha mitt fulla stöd i allt du gör eller väljer och att jag aldrig kommer att svika dig på något sätt över huvud taget, om du behöver mig så gör jag allt i min makt för att hjälpa dig och ja, jag älskar dig.
!

yours sincerely
http://nwall.net/

sommarstunder












































Tittar på en massa sommarbilder och saknar. Saknar att kunna gå barfota ute på natten.

Bada i havet, äta jordgubbar, resa runt, vara med fina vänner och leva för dagen.


I don't wanna break your heart I just want a brand new start



Let's stop breaking each others heart
We both want a brand new start
Lets forget about the pain
We both know our love will last

Come on! Ba ba ba ba ba ba...


pysslar om varandra

Är fortfrande krasslig, det är Ninagumman med. Så hon kom hit och nu ligger vi i sängen med massa tända ljus, choklad och Chewie mellan oss. Goos!


Förkyld..

Det har gått jättebra att jobba. Vi jobbade ungefär tolv timmar både i fredags och igår. Igår började jag dock känna mig krasslig. Har sovit dåligt inatt och kan inte jobba idag.. Känns som att jag har feber. Ont i halsen och kan knappt andas. Vill bara hem och bli ompysslad nu. Ligger nerbäddad vår underbara säng i husvagnen nu och väntar på att Alex ska sluta jobba. Han har lovat mig något att äta. Nu ska jag sysselsätta mig med skvaller. Älskar att läsa skvallertidningar.


En liten titt

Får ni nu i Ninas lägenhet. Vi har städat och umgåtts ikväll, även gjort om lite, sprayat thekokaren orange, Sett en superbra film och ätit digestivekex med brieost. Alexander kom och hämtade mig hos henne och sen åkte vi till mig. Jag ligger dock i Ellens säng nu. Vi bråkade så jag har ingen som helst lust att sova bredvid honom. Så kan det vara ibland. Godnatt.











Snö

Gårkvällen var jättemysig. Jag åkte till Ersboda och var med Linnea. Vi gick och köpte godsaker. Onyttigherer och frysta hallon, mums! Nu är jag hemma hos min familj äntligen. Känns som att jag aldrig är hemma längre. Ska gå iväg till min älskade Nina nu med lite presenter eftersom att hon gjort illa knät, stackarn. Sen ikväll kommer Alex och så imorgon så bär det av till Agnäs igen.


ska träffa älskade Linnea

Idag har jag städat och fixat. Ska hoppa in i duschen nu och sen åka till sötaste Linnea som jag inte träffat på alldeles för länge. Vi ska baka något gott och se på film och mysa.


cociloli





fika med finaste Felicia

Justdet. Har träffat min fina vän Felicia som jag lärde känna när vi praktiserade tillsammans på Kicks.
Vi fikade och satt och pratade en massa och tog igen tid vi missat.


veckan

Har hittat på lite kul med Petter och Alex, och gjort massa annat.









jobbhelgen

Jag har haft fullt upp och inte en enda liten stund över till att blogga.
Så därför uppdaterar jag senaste tiden nu.
Helgen i Agnäs var rolig och det gick som vanligt bra att jobba trots väldigt mycket folk.






förlovningsuppvaktning

När vi kom hem från Agnäs så blev vi överraskade med fika och uppvaktning för att vi förlovat oss. Vi fick blommor och presenter av mormor och morfar. Så himla gulligt.







vi firar Alexander hos mig ikväll

Idag har jag och Alex skottat massa snö. Hela garageinfarten. Efter det bastade vi och sen kom familjen hem och vi åt oxfilé, klyftpotatis och rödvinssås, sen god efterrätt. Alex fick fina presenter också. Jättetrevligt har vi haft. Nu ska jag och Alex mysa ner oss i sängen och se smallville.















godmorgon!

Det är typ snöoväder så Alex kunde inte köra till mig igårkväll. Ska gå och möta honom på tågstationen nu istället. Så sjukt bra med pendeltåg mellan Umeå och Vännäs, underbart. 20 minuter lixom!



justdet. Håret

Nina satte ju i nytt hår på mig förra veckan.
Jag har testat i princip alla olika sätt att sätta fast löshår. Utom microringar. Så sånna har jag nu. Funkar jättebra, så skönt att det sitter fast på huvudet till skillnad från clips.
Jag tycker bättre om att alltid ha det i. Känns mer som ens riktiga hår då. Såhär såg det ut när Ninis satte i det.











Dagen

Idag har jag städat hela huset, tvättat och handlat.
Varit hos Nina städat och fixat i hennes lägenhet. Nu väntar jag på att Alex ska komma hit. Vi ska fira hans födelsedag här hemma hos mig imorgon. Det blir oxfile, klyftpotatis och rödvinssås plus hans favorit efterrätt. Sen ska vi basta, mysa och se på film. På kvällen bär det iväg till Agnäs igen. Vi kommer behöva jobba på mycket i helgen för vi ska ha middag där. Blir roligt.




Min favvokille







Chewbacca har varit på myshumör idag.


tjejkväll

Igårkväll var jag hos Nina, min bästa i alla lägen. Sen kom Julia hem till mig. Vi hade det jättemysigt. Jag fixade mitt rum med massa ljus, vi drack yogithe och såg på film.






Gårdagen

Igår gymmade vi på östra med Qrillo. (fast jag tränade egentligen ingenting, såg mest på.) Vi fixade nytt abonemang till mig och gjorde lite ärenden också.





Like a rainbow round my heart




All way that I been loving you baby
That ain't nothing like I, like I love you now.

Nu.

Ligger och väntar på att snutte ska komma hem. Vi ska mysa ikväll och se Titanic har jag bestämt, för Alex har aldrig sett den. Ska förresten verkligen försöka börja blogga mycket nu. 




Igårmorse när jag sjöng och uppvaktade Alex med kladdkaka.

Hey ya.




Helg i Agnäs och Alex 20 år!

Förra veckan var helt sjuk och därför bloggade jag ingenting då. Jag går inte in på någonting utan det är något jag föralltid lämnar bakom mig. I fredags åkte jag och Alex till Agnäs igen. Det var kul som vanligt att jobba. Jag var med Alex i köket både lördag och söndag och jisses vad mycket folk det var, rekordmycket! 

När klockan slagit 00.00 på Lördagen skålade jag och älsklingen i skumpa på sängen i husvagnen för han blev 20! När vi kom hem till honom igår hade hans mamma gjort så fint och dukat upp hela bordet med delikatesser, hummer, skagenröra, kräftor, räkor, vin, champange och mycket mer. Vi hade så trevligt. Av mig fick han i present en dag på salong Wilma. Först ska båda vi få massage och efter det har vi bubbelpoolen i några timmar, massa frukt och godis. Sen ska vi gå ut och äta någonstans och slutligen gå på bio.

















Nina fixar mitt hår

Idag har vi fixat asfint i lägenheten.
Vi gick och köpte pizza och nu ska gummsan sätta i nytt hår på mig.
Känns så skönt att få göra sånt nu, efter att ha sett ut som skräp när jag jobbat.
Äntligen långt hår! gud vad jag har saknat det. Kollade just runt på bilder från i sommras och insåg det ännu mer.









senaste veckorna i Agnäs

Jag har somsagt inte haft varken möjlighet eller tid för att blogga senaste tre veckorna typ. Vi har varit borta sedan morgonen efter julafton. Det har vara varit jobb dagarna långa.
Vi har inte lämnat Agnäs utan bara varit i restaurangen där vi jobbar och sovit i husvagnen då.
Vi bor på agnäsbackens camping och är omgivna av senaste lyxhusvagnarna (våran är från - 77) pyntad med massa rosa ljusslingor. Så grannskapet har ju ett samtalsämne iallafall, "dom där i den gamla hippievagnen"
hahhaha, nejmen dom som bor där är så trevliga. Kändes konstigt att bo så först men blev senare bara mysigt.

Det har varit superkul! jag har lärt mig så sjukt mycket om restaurang, laga och lägga upp mat, kassan, baren och mycket annat. Jag har mestadels stått i kassan och haft ansvar för restaurangen. Men också stått i baren, serverat, hjälpt Alex att lägga tallrikar, stått i liftkortskassan och sprungit mellan allt och gjort allt i stortsätt samtidigt.

Vi hade ju tänkt att vi skulle åka hem på nyår och fira i stan, men så blev det icket, eftersom att vi skulle upp tidigt och jobba dagen efter så hade det aldrig gått ihop. Men vi hade jättetrevligt med Jenny, Thomas och co.
Även fast det lixom är "utanför omvärlden" vi jobbar så är det rät skönt ändå. Att bara inte behöva bry sig om någonting förutom jobbet. Här kommer lite bilder jag har tagit som får sammanfatta jobbveckorna.




Campingen där vi bor.



Försökte bli pigg..






Snyggingar till bartenders!







Vi skålar in det nya året!


Älsklingsaxel!






Vi fick fina förlovningspresenter.




Elina jobbar på i köket.



Det blev strömavbrott som varade en hel dag.

Fick ledigt och värmde oss med massa ljus i husvagnen.








update



Har fullt upp och inte tid att skriva. inlägg kommer ikväll!

RSS 2.0