Jobb, jobb, jobb

Nu har vi "bott in oss" ordentligt i husvagnen.Trivs faktiskt riktigt bra att bo såhär. Vi jobbar på varje dag. Det är så roligt och givande, lär mig en massa nya saker varje dag! Så har vi gjort lite olika saker på kvällarna. Ikväll ska vi basta och äta god middag. Nu ligger vi och ser på film. Så här ser det ut just nu.

 


Min underbara julafton

Jag är ute i Agnäs nu och jobbar i restaurangen här så jag har inte haft en enda sekund över till att skriva. Min julafton var bara så bäst! Alexander var med mig hela dagen, var först på umedalen på mysig jullunch hos mormor och morfar sedan såg vi Kalle anka hos oss och var där hela kvällen. Vi spelade spel och umgicks. Jag fick så himla fina julklappar att jag nästan får dåligt samvete när jag tänker på det.

Jag fick bland annat saker till min framtida lägenhet, smycken, kläder, krämer, smink från YSL, presentkort var av ett på Makeup store värt 1500 kr, och sist men inte minst en iPhone 4s! Jag och Elli fick varsin till och med. Gissa om vi blev lyckliga. Trodde aldrig att jag skulle få en till telefon av mina föräldrar jag är ju trots allt nitton år nu. Jag har världens finaste och snällaste familj. Älskar dom så.








julaftonsmorgon!

Nu ska vi iväg till umedalen på lullunch, så här ser jag ut nu. GOD JUL!




allt var bättre när man var liten

Har blivit väldigt mycket jul på sistone. Men en sak som jag har tänkt på och som inte kunnat undgå mig denna jul är att julen är så annorlunda nu när man blivit äldre och har eget ansvar. När man var liten så kom bara allting till en utan att man ens tänkte på att andra, vuxna alltså fixade så att det blev jul. Julpyssel, julbak och andventskalender i skolan och allt det där som då var självklarheter är det ju nu bara just jag själv som måste göra så att det blir av.

Det blir helt enkelt ingenting om man inte själv gör så att det blir så. Lite trist tycker jag men samtidigt är det väl så det är att bli vuxen. Jag har knappt hunnit känna någon riktig julfrid. Idag har vi städat hela huset för vi ska fira jul här imorgon. Först ska vi till mormor och morfar på umedalen och äta jullunch och sedan åker vi hem hit och har julafton här. Alex ska vara med oss hela dagen också. Blir nog mysigt och bra tillslut.




min lilla brunögda mamma

 

Hittade dom här bilderna från typ november och kom på att jag är så avundsjuk på min mammas stora bruna rådjursögon och långa naturligt mörkbruna hår. Varför kunde inte jag också fått det?!. Orättvist tycker jag.









Yours is the first face that I saw. I think I was blind before I met you.


julpysslar nu med Malak

Sitter och viker julstjärnor med malak, min gullunge. Hon har just haft julavslutning i kyrkan och har kommit hit för att baka pepparkakor och vara med oss. Hon har sminkat mig också, haha. Jätteduktig är hon.











En del av julklapparna jag köpt och utsikten från mitt fönster.


mannen i mitt liv


fina vinter outfits




jul i vårt hus

 

Nu är mitt golv helt täckt av massa julklappar. Jag älskar att ge bort saker till dom jag tycker om. Jag tycker också att det är viktigt att ha en tanke med varje sak man ger och inte bara köpa för att köpa. Igår hade jag riktigt julmys här hemma med Nina. Jag slog in alla julklappar och så drack vi glögg åt pepparkakor, lusebullar, saffranskakor, skumtomtar, hade massa ljus tända och lyssnade på julmusik. Ikväll har jag och Nina inhandlat ännu fler julklappar och fixat i hennes nya lägenhet. När jag kom hem så har jag, mamma och Elli klätt granen, den blev så fin!




heels ♥







lussebullar & glögg

ikväll har jag varit hos Nina. Vi har bara pratat och umgåtts, alltid lika trevligt. Hemma har jag, mamma, jonas och elli ätit lussebullar och druckit glögg. Mys. Nu måste jag sova för imorgon blir det julklappshandling med Elli och Nina.


Bilder från igår

Carlius hjälpte Alex i köket medans jag gjorde typ allt annat, det var lagomt mycket folk och jättetrevligt!


image description

image description

image description

image description

image description

image description


Frågestund

Tänkte såhär, att det är rätt många som frågar mig saker anonymt och det är superkul med frågor. Jag vill gärna svara men tar aldrig upp enstaka frågor i blogginlägg. Så tänkte därför ge tillfälle för svar nu! Fråga på.


Jobbhelg i Agnäsbacken

Ligger i sängen och är helt slut. Nu har vi äntligen fått vårt lilla hem på jul på plats. Jobbade 15 timmar i lördags och hela dagen idag. Har gått superbra och varit jättekul! Idag kom Carl också och var med alex i köket. Såhär ser det ut nu. Kom dit allihopa. Bar, resturang, och pudersnö i backen!


 

 


denna dagen

Jobbade från 07.30 - 17.00 idag, var jättekul. Efter jobbet cyklade jag till Nina i värsta snöstormen någonsin! Var helt vit och genomblöt när jag kom fram. Nu sitter vi i en jättestor campingstuga där hon bor. Är så bra med Nina, för vi har alltid kul även fast vi inte gör någon speciellt. Oj vad vi har skrattat. Ska hem om ett tag. Alex kommer till mig när han slutat jobba och tidigt imorgobitti bär det av mot Agnäs med husvagnen. Vi börjar kl 08.00, ka bli så kul att jobba där i helgen.


När staden snöat över och gården blivit vit då vet du att jag drömmer jag drömmer dig hit









då vet du att jag finns
att jag finns kvar hos dig
trots att jag alltid springer
jag är där du hör mig
och om du inte hör mig
om du inte gör
ska jag sjunga för dig
precis så du hör.



Kvällen

Gullungarna Malak och Alamin kom hit och bakade pepparkakshus. Efter det mötte jag Nina och så såg vi musikalen. Herre min gud va grymt bra det var! Filip speciellt var sjukt duktig. Efter det åkte jag till Ninas nya lilla hem och såg film där ett tag med henne och Nicklas. Nu ska jag försöka sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och jobba hela dagen. Natti


closer

Vaknade nyss. Nu ska jag äta någonting sen fixa fint i rummet.
Ikväll ska jag, Nina och mamma på musikal. Blir trevligt!




mocca / white




Så snyggt!


fortfarande sjuk

Är fortfarande helt svag och skakig. Har vilat idag, ska ta en lång varm dusch nu och sen se en film med Ellen eller mamma när dom kommer hem. Vill bara bli frisk nu! Några bilder Nina tagit när vi myste i husvagnen.








älskar min kroniska magsjuka!

Jag har blivit magsjuk.. IGEN! Jag började känna av det idag på jobbet, och fy så drygt. Jag har kräkts och har typ kramp i magen. Får så med jämna mellanrum. Det är ju lixom inte normalt att ha magsjuka en gång i månaden?
Gick väl bra att jobba ändå, jag kämpade på och lådsades som att jag mådde bra. Gick hem till Nina när jag slutade vid fem och låg på hennes säng, sov lite. Sedan kom Alex och hämtade mig. Vi handlade lite på Ica sen åkte vi hem. Nu ska jag vila och bli ompysslad.



Kaosartad otursdag

Idag har allt bara gått fel för mig och Alex! Småsaker som stora. Blir för mycket att skriva ner allting, men tillslut kom vi oss hem iallafall. Det bjöds på god middag och nu har vi just bastat. Jag fryser konstant nu och bastar typ varje dag för att få upp värmen, haha. Dom ringde från hemtjänsten idag och imorgon ska jag upp och jobba kl 07. Kommer även att få jobb senare i veckan och i helgen jobbar vi ju i Agnäsbacken. Alex ska också upp imorgonbitti och jobba. Såhär har jag sett ut idag.

 


Ännu julklappsdag på stan

Sitter i bilen med alex nu påväg hem till mig. Vi har hittat massa julklappar, nu är nästan alla köpta. Har även köpt lite saker till husvagnen, jag köpte en liten rosa vattenkokare, så söt.

 


Too tired

Mina ögonlock svider och känns tyngre än någonsinn förr. Det har varit världens drama här inatt. Alex hällde loka över mig och då bröt helvettet lös. Vi ska upp i ottan imorgon för att fynda julklappar. Så, gonatti!


Ho-Ho

Nu har redan tredje advent passerat. Tiden går fort! Jag som vill baka lussebullar, pepparkakor, knäck och konfekt. Stoppa nejlikor i apelsiner i fina små mönster. För att sedan hänga upp i fönstret. Göra egna julkort, smällkarameller och annat julpyssel. Se alla julfilmer som någonsin gjorts. Dricka glögg i mängder och lyssna mig less på dom traditionella julskivorna på spotify. Stoppa min egen julkorv. Plus allt annat mys som hör julen till. Nu har jag haft fullt upp med bland annat en husvagn som kostat oss en mindre förmögenhet. Men men vad ska man göra? Man kan ju inte hinna allt lixom.

 


Hemma från The Studio

Var jättekul att bli sminkad och fixad. Sofia som sminkade Nina var sjukt duktig! Det var även kul att bli fotad. Men bilderna, jag dör så vedervärdigt! Jag såg störd ut! För att inte tala om mitt hår, knallorange/grönt. Köpte en åt Nina och en på oss två tillsammans iallafall. Så här ser jag ut nu.


En titt in i vår helt egna husvagn

Nu är allting klart, här är resultatet. Tema rött och rosa. Mysfaktor hög. Älskar ljusslingor!

 


Första arbetsdagen i Agnäs

Det gick hur bra som helst igår! Var helt slut efteråt. Dom hade premiäröppet så därför var det väldigt mycket folk, och inte en lugn sekund. Jag kommer att jobba som servitris, stå i liftkortskassan och typ stå i baren. Ser verkligen fram emot sesången. Alex är ju kock där och kommer att bossa över mig, haha. Snart flyttar vi vårat lilla hem dit också.



Lilla lillasyster

Saknar min lillsnutta. Jobbigt att bo så långt ifrån sina syskon och träffas så sällan. Dom bor med min pappa utanför Stockholm.
Saknar även min bror Pontus. Minns när Saga för några år sedan sa:
" Tove om man har en syster så tycker jag att man ska ha henne helatiden"
Får nästan lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Vad svarar man då lixom? Älskade Saga.







The studio på söndag med Nina

På söndag ska jag och Nina fota oss på The studio. Blir kul. Har förberätt dom på att jag INTE vill ha några jädrans spegelbilder eller bli fotad i den där fula trappan. Usch är så less på alla dom bilderna. Orginellt lixom när alla har samma jävla bilder?. Sen känns hela The studio liite B. Men man får väl redigera bort dom fula bakgrunderna med glitterdrapperi till en clean vit, eller något. Både Ellen och Jonas kan ju fota mig hur mycket jag vill härhemma och bilderna blir asproffsiga. Men kan ju vara kul att testa på att bli sminkad och stylad innan. Som en kul grej lixom.





My life is good

Tänk att allting kan vända, från att allt vart kaos i min skalle till att allting nu löst sig. Är så glad! Imorgon ska jag börja jobba på nya jobbet. Är så taggad. Alex kommer hit ikväll så imorgon åker vi och har våran första gemensamma arbetsdag.






min snuttekisse











smågullkillarna

Förra helgen hängde jag och Nina med världens goaste 14åringar. Erik och Ludvig. Ellen blev inte så glad när vi tog beslag på hennes kompisar, haha. Vi husvagnshängde och åt pepparkakor och pratade hela natten. Trevlans! 








Nina min Fina

Idag har jag storstädat hela huset. När jag var klar med det gick jag till min Ninis. Hon har världens mysigaste och finaste lägenhet nu vill jag lova! Vi fixade den meganice. Jag ska till henne och sova där inatt.


Alex gästar Toves Blogg!!!

Tove är en riktig NIIS ska ni veta :-) hoppas hon inte blir arg nu q-.-p

 


mer jul

Älskar mina nära&kära. Älskar snön. Älskar julen.






Stefan Sundström är mannen!

Jag såg en dokumentär igår och blev helt frälst. Stefan Sundström vilken sköning! Har ju vetat vem han är tidigare men inte vetat något om honom. Hans värderingar och syn på livet och hans texter är ju grymma. Politiska och innehållsrika. Älskar låten alla ska i jorden. Älskar hela honom.



svettigt!

Jag och snuttan i bastun. Älskar att basta.
Brukar göra det väldigt ofta nu när det är så kallt i huset, bara för att värma mig. 


Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen med en sovande pojke bredvid. Jag sover numera till ett eller två varje dag! somnar ofta väldigt sent för att det alltid är en massa saker att göra sent på kvällen. Rätt skönt att verkligen få sova ut. Men samtidigt vill man ju ha ut så mycket som möjligt av dagen också. Alex ska till jobbet om ett tag och då åker jag hem. Ska fixa fint hemma i mitt rum. Sen ska jag och Elli se en mysig julfilm för att maxa julkänslan.



dagen

Idag har vi gått runt i olika affärer och mamma har köpt jättesött tyg till oss som hon ska sy gardiner av till husvagnen. Nu har vi just ätit supergod middag hos mig och ska åka till Alex nu, får se vad vi hittar på ikväll.



Renyi

Sitter och väntar medans Alex boxas. Usch luktar svett här.. Haha jag tar honom hårt i både boxning och MMA. När han tränat klart ska vi gå på bio sen åka till mig och fixa i vår lilla etta, blir mys.

 


Julhandla

Idag har vi gått på stan och handlat lite julklappar. Men har fortfarande många kvar att köpa. Ska åka med Ellen någon dag nu snart och även med Josse och Nina. Äntligen riktigt juligt när snön äntligen kommit!



 


Godnatt!

Nu ska jag sova med min snutte. Gick lös med alex blogg.se-app och bombade med massa inlägg. Haha, Vi hörs imorgon!






 


Fest

Några bilder från mamis fest på Scharinska.

 



 


Det där med hår

Jag trivs absolut bäst med långt tjockt hår. Sedan jag började använda löshår i åttan har jag inte riktigt kunnat sluta. Senaste åren har jag varit blond/askblond. Trivs bäst i ljusare hår, samtidigt som jag är sugen på en förändring.. Såhär hade jag för typ en månad sedan. Känske ska färga lite mörkare?




 


Min bil

Visst är min bil fin? Nu är det bara körkortet som saknas.

 


Gåsen?

Jag kan inte bestämma mig för vilken vinterjacka jag ska köpa. Det har inte kännts så superaktuellt änsålänge men det blir väl antagligen kallare. Är less på min fjällräven och mina andra dunjackor, kanske blir en canada goose. Prio 1 den ska vara varm och snygg.




 


Skaldjur

Jag har ganska tur. Jag hatar att laga mat, tycker verkligen att det är det tråkigaste som finns och min kille är kock. Vilken match. Jag behöver ju aldrig laga mat och han gör den godaste maten vill jag lova. Inte helt fel heller att hans favoriträtt är skaldjur. Såhär såg det ut när vi åt middag en dag typ förra veckan. Mums!








 


Spegelbilder

 





 


Kvällen

Såklart kom vi oss iväg så sent att vi missade hela marknaden. Fast kan tycka att allting faktiskt stänger väldigt tidigt ofta. Men men, vi åt lyxbuffe här hos Alex iallafall. Sen såg vi Beck och nu ska jag städa hans rum och julpynta det medans han ligger i sängen och sussar som ett litet barn. Vilken himla tur han har. Imorgon ska vi handla julklappar och grejer till husvagnen sen ska vi till Rapunzel och köpa nytt hår till mig, längtar så efter att få ha hår till rumpan igen!







 


julmarknad

Alex är påväg hit och ska hämta mig. Vi ska gå på någon julmarknad i stan, blir trevligt!





take me back there







New York in our ♥


we all tried to grow up too fast




This is the first day of my life











Oj så trevligt vi haft. Igår hade jag och Nina myskväll med Erik och Ludvig.
Gullpojkar, Vi låg och pratade tills sex på morgonen och delade säng allihopa.
Åt pepparkaror drack saft och hade massagetåg. Vill vara 14 igen. Idag har vi färgat hår, handlat mm. Imorgon ska jag bara ta dagen som den kommer och vara hemma en hel dag för en gångs skull. Jag och Ellen ska julpynta våra rum, lyssna på härlig musik och så kommer Alex. Nu ska jag lägga mig bredvid Ellen och sova. Puss!

Jag är Ninas älskling





Nu ska vi ska vi ta en simtur!


till amanda

Nu ska jag bara fixa lite här hemma, sen ska jag till stan och träffa Amanda, var superlänge sedan jag var hos henne sist så det blir kul. Hon ska flytta tillbaka till Sthlm, tråkigt men roligt för henne och det blir ju roligare för mig när jag åker ner dit. Tänkte kanske hinna till Rapunzel också och köpa nytt löshår. Jag och Ninisen ska sätta i på varandra ikväll kanske., men vi får se hur det blir. Jag har ju en hemsk utväxt att ta itu med först. Vi hörs!


Man ska ha husvagn....

Igår var vi runt och storhandlade saker till vårat nya hem. Kändes verkligen som att vi skulle flytta ihop, och så är det ju nästan. Vi hämtade hem den så nu står gamla bettan utanför huset. Vi höll på till runt 04 med att fixa i den och kunde inte hålla oss från att sova där inatt. Det mesta i den är rött och rosa. Köpte massa ljuslyktor och så har vi en röd och en rosa ljusslinga som vi har satt upp. Supermysigt blev det. Fler bilder kommer senare.






julmys med Nina igår.

Just det. Igår när jag tog bussen hem från stan gick jag direkt till Ninis och var med henne hela kvällen. Vi gick först och åt på thairestaurangen, underbart gott och snuttan bjöd mig. Efter det gick vi och handlade glögg, peparkakor och skumtomtar. Julstämning på hög nivå. bara den jädrans snön som saknas. Mysigt var det iallafall.





HO-HO!


hemma nu

Nu är jag hemma igen. Har vatit hos Alex de senaste dagarna. Vi har gjort massa kul. Så jag har inte haft en enda liten stund över att skriva. Nu känns allting bra igen, vilket är skönt. Nu ska vi äta en god frukost/lunch och sen åka "ner på byn" hatar det ordvalet men vad ska man säga då. Gå ner på stan när vi ska till vännäs centrum, njäe.. Ikväll ska vi äntligen ta hem husvagnen som vi har köpt, så ska jag och Alex inreda den, blir kul.




RSS 2.0