Lycka till bästa Linnea!

Idag tänker jag på min fina och duktiga vän som har fixat för ett stort projekt, modevisning på draggen idag och imorgon. Jag skulle ha gått för henne men jag kunde inte på grund av jobb. Jättesynd! Hoppas att det går toppen för henne, och det kommer det göra för hon är så duktig!




If you can dream it - you can do it!

Det har just till min stora lycka öppnat en liten mysig och fin vintagebutik mittemot Alex.
Där köpte jag en fin tavla. Älskar att köpa saker till mitt framtida hem, har redan en bild av hur det kommer att se ut.




blev kär

I JCs skinnjacka, snart blir den min!


trevlig dag med fina Felicia

I förrgår spenderade jag dagen min fina vän Felicia. Ett kärt återseende! Vi gick på skönhets-salonger, jag köpte Orofluido hårolja på en salong, har hört att den ska vara väldigt bra. Blev jättesugen på att göra massa sköna behandlingar. Vi var på Spa of sweden där Felicia haft praktik. Ska nog göra fransförlängning där snart.














duktiga julia gör mig till brud

Såhär såg det ut när superduktiga Julia sminkade mig och fixade mitt hår. Jag blev nästan sugen på att gifta mig.









dagarna som passerat

Har varit i stan och haft fullt upp de senaste dagarna, därav inget bloggande. Har träffat fina vänner, varit på draggen där Julia sminkat och stylat mitt hår, shoppat med mera.


Ska iväg till min älskade vän!

Nu ska jag iväg till min fina Nina! Hon kom hit igår när jag just kommit hem också, vi bastade och pratade i flera timmar. Har saknat henne så.






inköp

Har bland annat köpt dessa bh:ar, älskar att ha nya fina underkläder. Hittade även min favvoparfym Fancy, det är verkligen min doft. Diors Poison är också underbar, blir nog den nästa gång.


solig dag

Idag sken solen på oss medans vi gick runt i lilla Boden. Vi träffade Alex bröder. Åt god lunch och jag shoppade en del. Ikväll har vi solat och haft myskväll. En bra dag.









Gomorron

Nu ska vi till Rasmus, Alex lillebrors skola och överraska honom, sedan ska vi träffa resten av hans syskon och pappa.


åkt bil hela dagen

Och nu är vi äntligen framme. Har kollat på bilar hela dagen sen gick vi på stan i Luleå och jag köpte lite fina kläder. Ikväll har vi ätit god middag och sett på film. Nu ska vi sola i deras egna solarium.







roadrip genom norra sverige imorgon!

Nu måste jag verkligen sussa för imorgon ska vi upp klockan 06 för att besöka en stor andel av norra sveriges städer.
Vi ska på jakt efter en fin bil som Alex inte lyckats hitta ännu. Är så sjukt less på biltjat helatiden, så håller tummarna på att vi hittar någon som kan falle min unge man i smaken. Vi ska stanna i Luleå och shoppa, hoppas att dom har flera butiker där för jag måste ha kläder! Sedan stannar vi i boden hos hans mormor och morfar som har ett fint hus. Ska bara koppla av, mysa och vila upp oss där i veckan, blir skönt!




äntligen klippte han sig

Idag när vi hade slutat så åkte vi raka vägen till Sivs salong i bjurholm. Jag visade bilder på hur jag ville att det skulle se ut och resultatet blev bra! Så fiin!




tussi tussi tussilago

Jag har varit så inne i jobbet nu så jag har nästan tänkt att det ska vara vinter och snö förevigt. Tills jag upptäckte dessa söta. Åh vill ha mer värme, sol och vår!



jobbhelgen avklarad

Det har gått superbra i helgen. Idag fick jag och Linda sluta tidigare så då tog vi en tur i backen.
Jag åkte först skidor och Linda bräda, hon är grym! Sedan bytte vi och jag tog brädan, herregud va roligt vi hade!






mina söta småtjejer!

Ikväll har Linn och Ida gästat husvagnen. Har blivt så ompysslad. Dom satt på varsin sida av mig, ena masserade mig och den andra flätade mitt hår. Gulletjejer, vill också vara 12 år och ha hela min ungdom framför mig, vill inte fylla 20.. Vill vara liten och bara vara utan att ha en massa krav och förvätningar, slippa betala räkningar och handla mat.. Fast det är ju livet det också.. Kanske räcker att fnissa med Linn & Ida och lådsas vara 12 någon gång ibland.












hänger i baren med mina töser



Idag har det varit supervarmt och härligt. Drag på afterskin, hade mycket trevligt med dessa fina flickor!

vårdag





Igår var vi lediga från jobbet. Så vi åkte till Alex och gick på stan i vårsolen.
Sjukt härligt att köpa en massa behövligheter, är ju lixom fast här ute när vi jobbar.

hon och jag




Köpa bil

Vi ska kanske till Sthlm idag och köpa bil, blir kuul! Här är när vi var och kollade på bilar för några månader sedan. Vill ha en fet!



Bröllop!

När vi kom hem igår låg det här fina kortet på bordet. Alexanders farbror gifter sig i sommar och artister som Moa lignell ska närvara. Blir kul!


Sushi!

Min alldeles egna kock gjorde massa sushi igår, så sjukt gott!


På Storgatan 88

Alex hämtade upp mig igår och vi åkte till honom. Petter följde med oss och flamsade runt på Ica maxi, lånade hans kläder, hehe


Bastuspa

Vi maxade mysfaktorn med tända ljus i bastun, hårinpakning, ansiktsmask, krämer och manikyr. Kvalitetstid!


Mys med min fina Linnea!

I lördags kom min fina vän Linnea hem till mig. Vi köpte massa gott! frysta bär, godis, grönsaker och dipp. Såg på film och hade det mysigt med Ellen och hennes Ida som kommit hit över helgen, så himla kul att äntligen få träffa henne!


Älskade hem

Åh, så skönt det är att vara hemma. Har varit med Ellen och hennes supergulliga flickvän Ida ikväll, som kommit upp hit från Eskilstuna, lite tur i oturen att jag blev sjuk så att jag fick träffa henne. Nu har jag bäddat ner mig i min härliga säng i mitt egna rum och ska snart somna med tanken och känslan att inte behöva vakna tidigt imorgon för att gå upp och jobba, utan kunna sova ut hur länge jag vill och göra vad jag vill av dagen. Godnatt!


falla fritt






Mitt hjärta

Min pojkvän är verkligen en fantastisk person. Jag avundas honom och hans ständiga driv. Han älskar att jobba, är väldigt begåvad och när han är på det humöret så är han den gulligaste och mest omtänksamma killen man kan hitta. Han älskar mig för den jag är och det är det som gör honom bäst av allt. titta så fin han är!


















Hej magsjuka!

Jag har ju varit ledig det senaste två dagarna för att jag varit förkyld. Har nästan haft lite smått ångest för att jag inte jobbat, trots att jag inte kunnat och behövt vila. Jag vet att jag behövs där så det känns så dumt att vara borta.
Så jag var glad imorse och allt gick bra tills jag började må illa..

Jag fick gäster i kassan och kände mig som "kräkeva" var fejkglad och lådsades må bra, när jag i själva verket var en sekund ifrån att spy rakt på dom. Fy så jobbigt det var. Amanda kom och panikbytte plats med mig så jag kunde springa ner på toan och kräkas.. Jag gick till husvagnen och låg där och sov tills mama kom och hämtade mig. Missar en hel jobbhelg, men det kan inte hjälpas. Vill inte riskera att smitta ner alla i magsjuka precis.



Så här pigg är jag nu. Har lånat min syrras flickväns snygga keps

new york, new york

Älskar det staden så. Vill och ska tillbaka dit och då för att stanna en längre tid. Planerna är att bo med Nina i Brooklyn. I en lägenhet med högt till tak, stora fönster och en fin balkongmed utsikt över Brooklynbridge och hela NY!

















sjukmysdag med min kärlek

Jag var ledig idag med på grund av min förkylning. Mår mycket bättre idag men vaknade med urinvägsinfektion, fy så jobbigt det är.. När Alex kom hem från jobbet hade han med sig citroner och lime som lindrar urinvägsinfektionen så det blev bättre.

Vi lagade en god pastasallad, noppade varandras ögonbryn, skrattade massor, såg film och myste. Vi har inte bråkat på ett tag nu. Vårat förhållande är långt ifån ständig perfektion. Det är oerhört stormigt vilket är jobbigt, men nu är det ovanligt lungt. Vi är väldigt bra vänner också vilket är bra. Alexander är en stor del av mitt liv och trots att jag vill strypa honom ibland så älskar jag honom mer än allt annat. Min kärlek.













tankar

Jag vill så himla mycket. Har så många drömmar och visioner om hur mitt liv ska se ut.
Jag vill göra så mycket som möjligt undertiden jag är ung. Jag har värsta åldersnojan och tycker att det är hemskt att jag redan fyller 20 i sommar. Jag vill jobba utomlands, resa och uppleva massa nya saker och kulturer. Festa och lära känna nya intressanta människor.

Bo i andra länder, jobba med att hjälpa svältande barn och människor som lever under hemska förhållanden. Göra skillnad. Jag ska faktiskt utomlands och jobba en period i höst. Som det är tänkt ska vi till Norge ett gäng och bo som i ett kollektiv tillsammans.
Jobba hårt ett tag och sedan resa runt och uppleva. Jag välkomnar det livet med öppna armar, snart.
Måste bara bli färdig med säsongsjobbet jag har nu.




























Natti





Nu ska vi krypa ner under täcket och se en film. Godnatt!

Spegel





Vill ha denna sminkbords-spegel som min fina vän Linnea äger.

Bacca

Saknar min älskade lilla tuss!




idag

Fick ledigt idag för att kurera mig och bli helt frisk tills helgen när vi ska ha middagar och så i restaurangen.
Jag och Alex åkte iväg till Bjurholm. Storhandlade och åt på deras pizzeria. Jag var helt osminkad med håret uppsatt som en planta på huvudet och morgonrocken utan bh under jackan. Hahaha, sjuklingen. Men mysigt var det. 


Bland annat detta inhandlades, snart kommer Alex hem från jobbet då ska det bli bullfika!

knasisar













hår



Tittar på bilder på Alex dator och saknar mitt hår när det var nytt och inte dreads som det är nu.. 



buhuu..

Fick sluta tidigare igår för att jag är så förkyld. Känns verkligen jobbigt att jobba när man är så sjuk och eländig.. Sötaste Amanda kom med mat till mig när hon slutat och gästade husvagnen. Trodde att jag skulle vara piggare när jag vaknade upp idag men icket. Har grymt ont i halsen nu, men jag måste härda ut och jobba ändå. 




puss!

På min snutte! 




en kväll i backen

Förra veckan så fick vi för första gången åka i backarna här! Vi har ju bara varit i barnbacken annars.
Det var grymt kul. Jag fick låna Elinas bräda och det gick faktisk rätt bra, har ju en snowboard hemma men jag har inte åkt mycket. Hon tog en massa bilder på oss med sin kamera som jag kan visa senare. 


Finbesöket i helgen

Nina var här i helgen och höll mig sällskap. Hon hjälpte till att jobba också. Så duktig! 


sjukling

Vi turas om att vara sjuka här, nu har det blivit min tur.. Igår kom mamma och Jonas och hälsade på mig.
Jag fick jättefina namnsdagspresenter av mamma, så gulligt. Kul att se dom, vi har ju varit här konstant i flera veckor nu. Så jag börjar sakna alla mina fina. Alex var ledig i helgen och när han kom hem igår hade han köpt en ros till mig och halstabletter. Har aldrig fått en blomma av honom förut så hur ska det tolkas. Har han varit otrogen i helgen eller har han bara blivit en omtänksam gullig pojkvän? 


RSS 2.0