Jobbmåndag

Idag jobbar jag delad tur, jobbade 07.30 - 11.30 och går på igen 15.30 till 21.30. Riktigt kul att komma igång att jobba, blir så glad av alla trevliga människor jag möter och får så mycket beröm och fina ord av dom. Ska jobba imorgon och på onsdag också. Känns bara trevligt!




fina söndag

Igår sov jag hos alex, sen mötte jag fina Linnea på stan. Vi gick och fikade på NK dom har ju bästa chailatten i stan tycker jag, helt klart. Vi satt och pratade på hur länge som helst, så mysigt var det. Köpte även ett till par dösnygga klackar av henne, kunde inte motstå. 


min lilla prins











Busar med älsklingskillen nu, det är fart på honom, får inte en lugn stund. Ikväll ska jag till stan. Får se vad som händer. Blev sugen på bio så det står mellan det, utgång, fika på waynes eller bara myskväll hemma med massa tända ljus och gott.

Grattis älskade mamma ♥



Vi är i fullgång med att fira denna snygging som blir 40 år idag!
Av mig har hon fått krämer från the body shop, gulligt duschdraperi med prickar, en kitshig tavla med ett rådjur,
och så fick hon välja mellan att hoppa fallskärm eller åka luftballong. Hon valde luftballong, så det ska vi göra i vår :)

Jag vill ha



Den här fina västen..



En diskret text i nacken..



Och ett fjäderhalsband som detta..

Du är nog den










friday!

Idag ska jag kanske till Alexander på middag med hans mamma och hennes kille och hans söner som jag aldrig träffat.
Sen ska jag ju också vara med Elli och hjälpa till och göra iording för imorgon.




Jag och snuttan igår.

Sminktips - ögonprimers

Tänkte ge lite sminktips på hur man kan göra för att få ögonskuggan att hålla sig på sin plats och även får färgen på skuggan att bli klarare.
Tipset är att man plaserar en primer på ögonlocket innan man placerar ögonskuggan.  Här kommer två olika tips på produkter som man kan använda sig av.

Först så har vi en primer från Makeupstore: High tech lighter-Stardust
Den är superbra. Det är mer som en High lighter. Den är creamig och känns inte att man har den på locket. Man måste inte enbart ha den på ögonlocket utan funkar även mycket bra att ha på andra ställen i ansiktet som tex kinderna, för att framhäva kindbenen. Den är superbra!

Sen har vi en produt som nog alla känner till. Vaselin! Den fungerar jättebra och känns naturlig på locket. Det enda man får tänka på när man applicerar Vaselinet är att man måste ta jättelite, annars så kan det bli kladdigt och sminkningen kan bli förstörd istället.





kom till Nolia den 13 november!!!

Jag har just rotat runt i min och Ellens stora garderob och hittat massa saker till loppisen som jag och Sofia ska ha två bord på den 13 november på Nolia, så kom dit!! kommer att sälja löshår, skor,väskor, kläder, smycken mm.
Har aldrig varit på Nolias loppisar men har hört att det kommer vara jättemycke folk, så det blir kul. Hittade den här gamla jeansvästen. Syns inte så bra på bilderna men den är rätt snygg faktiskt.






torsdag

Idag har jag varit i stan. Gick till Ellen som gör sin prao på Kii, världens finaste kläder har dom, man vill ju bara ha allt. Skiljer sig från Umeås andra mainstreambutiker. Hon och jag gick och köpte presenter till mamma på hennes lunchrast. Sen mötte Alex mig och vi gick runt lite och så åt vi på Eastern Palace. Det är så sjukt gott med kinamat när man är riktigt hungrig.





krossa alla fönster


måsch

I helgen blir det att vara hemma och hjälpa till en hel del här, eftersom att mamma fyller 40, gammeltanten!
Så jag skippar hela halloween "the big happening".. Nejmen, ärligt så känner jag inte att jag missar något. Jag går väldigt sällan ut i umeå nuförtiden. Känns som inte lika kul längre. Samma folk, sämma ställen. Så vad är det för skillnad om alla klär ut sig. Visst kan väl det vara kul att göra det, och jag hade egentligen planerat med Josephine att gå ut med henne då, så det var ju jättesynd. Men vi får ta igen det en annan helg. sen att köpa en dräkt för att ha i några timmar. Går ut i Sthlm istället. Känns roligare, då blir det party!







Min lillesnutt jobbade första dagen idag på sitt nya jobb, så nu ska jag ringa honom och fråga hur det gick.

Den som bländats av ljuset





Juste, jag ska till Stockholm och Sandra nästa vecka. Längtar!

I ♥ make up

Jag blir alltid så himla inspirerad av olika sätt att sminka när jag ser makeupvideos. Alla märken, penslar och färger. Man kan göra så sjukt mycket med smink, det är verkligen konst. Min plan är att om något år kanske, gå en makeup-utbildning i Stockholm för att sedan bli diplomerad makeupartist och kanske stylist och hudvårdterapeut också.
Skulle verkligen vara kul att öppna ett eget ställe typ en skönhetssalong med hår, makeup, hudvård typ massage osv,naglar, fransförlängning, tandblekning och allt det där. Nu sitter jag och drömmer iväg.
Men drömmar är alltid bra att ha har jag hört.



städtanterna

Idag har jag och Ellen jobbat hårt! Vi fick två långa listor med saker vi skulle göra idag och har hållit igång ända till nu. Vi har precis lagat en fräsch sallad, vi äter nästan bara vegitariskt numera, inte helt fel faktiskt.



om natten

Tänk att det kan kännas så ensamt att sova själv när man är van. Nu när inte Allis sover med mig så får Ellen göra det istället. Jag är en jävel på att babbla i sömnen så hoppas att hon inte vaknar av det bara. Jag har fått som vana att somna sent också, ingen bra vana det. Men även om jag lixom försöker sova så går det inte. Jättejobbigt, för jag vill ju.
Sen har jag kommit fram till att för att vara riktigt utvilad så behöver jag sova i typ tio timmar. Fast jag hatar ju att sova bort hela dagar, går inte riktigt ihop detdär. Måste få struktur på det snarast.







so go shitless!




min bääjbäboobiiä

Nu ligger jag och denna lilla böna i sängen och äter praliner, pratar om pojkar och flamsar på. Snart ska vi se värsta pojkväns akademien, underhållning haha.



lately

Igår gjorde jag massa ärenden med Allis. På kvällen åkte vi hem till mig. Vi bastade, hade lite spa hemma. Sen såg vi film tills vi somnade. Idag tog vi dagen som den kom och sov till eftermiddagen. Sen har jag sökt ett vinterjobb. Hoppas att jag får det! Såhär såg jag ut igår när vi åkte runt.






i söndags

Juste, innan konserten hade jag en trevlig dag med Ellen och Alex, vi softade på och åt kebabmiddag på La gondola.
Jag och Alex åkte till mormor och morfar på umedalen sen och fikade. Skön dag.










Alexander var olydig så jag gav honom en smäll på ögat.

Melissa Horn

I söndags var jag och mamma på melissas konsert, vi fick två biljetter dagen innan av tobbe. Bästa platserna längs fram, inte illa. Superskön musik att lyssna på, lixom avkopplande. Klockrena texter, expert på olycklig kärlek. Tror jag kan alla hennes låtar utantill nu, hennes nya platta spelas varm hos mig. Älskar låten under löven och du är nog den.








Scharinska

Igår var det party, mamma och jonas firade att dom båda blir 40 iår. Himla lyckad fest. Med god mat, bra musik och trevliga människor. Innan så sminkade jag mamma, Linda och JennyAnn som var värdinnor, inspirerade av en skräckfilm. Så söta var dom. Så var Ellen och Alex DJs och jätteduktiga.

















































fixande för party på Scharinska imorgon!

Idag har jag varit hos Alex. Han gjorde världens godaste lunch, lammstek, ris och svampsås. Det är inte illa att ha en kock till pojkvän. Speciellt när man som jag, hatar att laga mat, haha. Nu ikväll håller vi på att förbereda för imorgon då det blir fetfest på Scharinska. Ska åka till stan tidigt för att sminka Linda, Jenny-ann, mamma och Ellen.



myskväll på waynes

Jag och Nina vaknade rätt sent idag. Så skönt att bara få sova ut så länge man behöver. Vi åkte ner på stan för nån timma sedan och har drukit chailatte och pratat. 










http://nwall.net/ <-

Mysmiddag på Rost

Idag har jag varit med mamma och Nina och Ellen på stan. Vi åt på Rost där Alex jobbar. Så sjukt mysigt ställe. Och gott vare. Nu är jag hos Nina öst på stan, får se vad vi hittar på ikväll.




Min fina.

new look
















Hade kul med Elli igårkväll och testade ha tjockare och mer markerade ögonbryn och mittbena.
Kul med variation.

Jag skulle vilja byta "look" från dag till dag! tänk va kul att kunna byta hårfärg
och så hur som helst utan att det slet på håret.
obs! bilderna är tagna med bcam i ett konstigt ljus därav det något fläckiga intrycket.

Sen en tid tillbaka








Nu ligger jag och syster i rundasängen, dricker kaffe med en extrem mängd socker och nästan lika mycket mjölk.
Vi kollar på Top Model och det är avsnittet där dom får sin makeover, vilket jag tycker är det klart roligaste att se på hela programmet.

puss

Igår jobbade jag, vilket var skitkul och gick jättebra. När jag slutade gick jag med Li till arbetsförmedlingen och skrev in mig. Alex kom också dit. När vi var klara där så åt jag och Alex pizza. Sen blev det en massa mys med familjen. Idag tar jag dagen som den kommer, kan vara rätt skönt det med ibland.






We found love


dreamer

Måste verkligen försöka sova nu för imorgon ska jag upp supertidigt och jobba. Jag har verkligen problem att somna och behöver sjukt mycket sömn för att vara helt utvilad typ 12 timmar. Sen för det mesta vill jag inte ens somna för jag har en tendens att drömma sjukt obehagliga och konstiga saker. Imorgon när jag jobbat klart kl 12 typ så kommer Alex hit till vännäs, blir mysigt.


godmorgon

Nu ska jag och snutte iväg till gammlia. Vi ska fika och lyssna på Jenny. 








myskväll med josse

När Alex åkte och jobbade på Invito så åkte jag till Josephine. Vi cyklade till stan och åt middag på Trekronor. Kebabrulle jättegott, speciellt när man inte ätit något på hela dagen. Sen såg vi film hos henne. Nu måste jag verkligen sova för jag och Alex ska upp tidigt imorgon och höra på en föreläsning som min mammas kompis ska ha.



saknar Öland.

walk with me










Med Ellen bakom kameran.

Löööördaaag

Ligger i Alex säng nu och myser. Igår fotade Ellen mig i skogen. superkul var det, bilder kommer upp i bloggen senare. Ska även fixa en ny header, får hjälp av älsklingsninis som kan detdär tillskillnad från mig. Jäteduktig är hon. My personal blog fixer ;) Åkte in till stan på kvällen iallafall.

Alex mötte mig i stan så gick vi till Rost där han jobbar, så bjöd han mig på en chailatte när dom hade stängt. Sen gick jag hem till Nina och var med henne och Otto ett tag. Sen åter hemma hos alex så badade vi i hans stora bubbelbadkar och hade massa ljus tända. Mys.



En bild från kulturnatta för typ två år sen, när vi hade grillpartyförfest. Jag, Sofia, Carl, Alex och Jonte.

2009

Herregud, hittade några bilder på sist jag var brunett/svarthårig och herre min gud säger jag bara. Förstår inte hur jag tänkte. Piercing i läppen och jättesmala ögonbryn. Man förändras.













dansa i sanden

Saknar att dansa i sanden till soluppgången, saknar allt enkelt och kravlöst.

en sommardag


en vinterdag

Bilder från Jonas 40-årsfirande i en pulkbacke på Umedalen. Kul hade vi :)

min sockerpärla

systerkärlek

sextonde juni

Lilla Inga.
Åkte hoj med morfar.
Ellens farmor och farfar.
Hittade några bilder från när lite släkt kom och firade min födelsedag.

jobb

Det gick jättebra att jobba ikväll förutom att jag fick världens hemskaste mensvärk, jag blev helt blek, kallsvettades, mådde illa och hade kramp i magen. Ville bara ligga ner och skrika. Men jag kämpade på och hjälpte alla och gjorde mitt jobb ändå. Jag måste verkligen uppsöka läkare för detta för det är en outhärdlig smärta som jag måste uthärda var eviga månad och jag står inte ut längre. Fy! känns bättre nu dock, tackar gudarna för det.


Torsdag

Nu ska jag städa här hemma, mysa med syster när hon kommer hem från skolan. Fota lite med henne och efter det åka iväg och jobba kväll.











Tove + Einar = sant

Saknar min lilla kille! Titta vilket fint paket jag fick av honom när jag fyllde år. Han har skrivit helt själv också.








less på att bo i detta ingnstansrövhål!!!

Jag vill så himla mycket just nu, vet precis vad jag vill. Men det är så jobbigt när man måste kämpa så jäkla hårt för att uppnå det man vill. Det jag vill är att ha ett fast jobb i stan, och bo i en lägehet med alex i stan. Hur svårt kan det vara lixom!? Känns så hopplöst bara eftersom att alla jobb på platsbanken kräver att man ska vara skriven i Umeå, vilket jag inte är.
Helt stört. Så Nu måste jag gå till arbetsförmedlingen här i bajsvännäs för att skälla ut dom och förklara att jag måste ha ett jobb i stan eftersom att jag ska flytta dit. Ska iallafall gå med Josephine i helgen och lämna massa cv:n på alla möjliga ställen i hopp om jobb. Vill ha ett nu. Kan inte bo i denna håla länge till, jag storknar!








såhär sliten ser jag ut efter en hård dag..

Högklassig syster

Idag när jag gick in på blogg.se så fick jag se ett bekant ansikte på startsidan. Blir så stolt. Lilla lillasyster är ju kändis nu, flera tusen besökare! Hon är så himla duktig.











onsdag

Idag har jag jobbat, slitit och stått i. Har krattat hela gården och burit in ved och massa. Blev så svettigt att jag bara hade linne på mig, haha.


halloweendräkt nurse

Säljer nu denna lilla klänning med tillbehör, bara använd en gång. Bara att höra av sig om någon är intresserad.

Tisdag

Idag har jag varit på draggen hos frisörerna och fått håret färgat av duktiga Julia. Färgen blev fin typ kall mörkblond. Nästa projekt är att bli mörkbrun i håret senare typ november, men får se när jag fått utväxt. Jag har också köpt superdupersnygga klackar idag av Linnea är så nöjd! När jag kom hem hade Ellen till min stora förtjusning bakat rosa macarones, gudomligt goda! och se så fina.


underbar


Like a rainbow round my heart










If I used to love you baby 
Ain't nothing like I'm, I'm loving you now. 


Cariño










Ligger i sängen och kan inte sova utan Alex, han kommer hem närsomhelst som tur är.
Tänk att det ska vara så svårt, men har man somnat tillsammans flera nätter i rad så känns det så ensamt.
Usch va fjantig jag är nu, blir nästan rädd för mig själv, haha!

Hippieland

Jag såg just en dokumentär om ett gäng sköna människor som vill leva i kollektiv utan krav och andra människor som styr dom som i det tråkiga och vanliga svennesamhället.
Så dom bygger upp alternativa hus helt miljövänligt med tillexempel gamla bildäck, och bygger upp en ekoby mitt i skogen. Väldigt intressant och inspirerande. Skulle verkligen vilja bo och leva så. Underbart skulle det vara! 



better days

Kom just hem ifrån min älsklingsjosse. Vi cyklade till Ica-Maxi och köpte pannkakor, glass och godis. Såg en film och pratade om framtiden. Jag köpte även detta härliga läppglans, det luktar inte bara gott utan smakar godis. Mums!




befrielse!

Så uuunderbart fantastiskt skönt! Söta Julia tog sig an mitt hår. Kammade ut alla mina dreads, JA det var verkligen dreads, där jag hade mina nagelslingor som jag haft sjukt länge i håret.

Så nu kan man dra fingrarna igenom håret utan att fastna i stora kakor i hårbotten. Har inte varit utan löshår på väldigt länge och gud va skönt att låta håret vila nu. Sen på tisdag så ska Jullsan färga mitt hår på Draggen där hon går frisör, blir kul. 










Korthårig!

Lördag

Jag har umgåtts med Nina min fina senaste dagarna, hon hjälpte mig med grejen till alex. Gullig som hon är. Sen har vi målat lite graffiti eller mest Nina då, haha. Sjukt kul med olika sätt att måla osv, det är verkligen konst. Hennes kille kom igår också, så vi kollade när han målade. Har tagit bilder som jag inte har nu, får visa sen. Idag har jag och Alex varit och handlat lite och så. Nu är han på jobbet och snart ska jag till Josephine, vi ska äta mysmiddag hos henne här på Öbacka. Mys! 




överraskningspicknick vid älven

Jag älskar överraskningar, det är lika kul om inte ännu roligare att göra dom än att själv bli överraskad. I onsdags gjorde jag en rolig grej för alex. När han kom hem från jobbet vid nio på kvällen så satt en nalle med ett brev utanför hans dörr.

I brevet stod det att han skulle följa tråden som nallen höll i, tråden gick ända ner till älven. Där satt jag på en filt med en massa tända ljus och mashaller. Jag hade köpt kinamat från Grat Eastern, så drack vi champange, åt kladdkaka och hade det mysigt. Jag tycker att man ska "förgylla" vardagen men lite roliga saker. Jag orkar lixom inte med annars, jag hatar rutiner och gråtrist vardag. Sån är jag. 







gullesnutt

Har haft för fullt upp för att blogga senaste tiden. Igår var jag iallafall på marknad i Lycksele och tog hand om min gullepojke hela dagen. Min lilla kusin Einar. Köpte sockervadd och en ballong till honom, han blev så glad!


RSS 2.0