hello saferide

Lyssnar på Annika Norlin - säkert och låten Anna om och om igen, grymt bra och fin! Låtar kan verkligen bli jävligt bra när man lyssnar ordentligt på texten. 













Mina nya glasses ;)

gomorron!

Vaknade just, Alex är på jobbet och jag ska snart åka till stan och möta upp honom när han slutar. Vi ska äta på nån restaurang sen ska vi se på boxning på gammliahallen. Är det inte en otroligt härlig känsla att kunna ligga kvar i sängen och fortsätta sova när den man sover brevid måste gå upp tidigt, i looove it! haha. Ligger nog ändå kvar i sängen ett bra tag till tror jag.










Jag just nu, nyvaken, osminkad och glaad!


fridaay

Ska snart iväg och jobba, ska jobba kväll till halv tio. Sen tar jag sista bussen till stan och imorgon ska jag och alex hjälpa till och fixa för Battle of botnia, mmatävling typ. Jag tonade håret igår med ask-skumtoning så det är lite mörkare, me liike. Så här ser jag ut just nu.

pöööööösss!!

syster bleker mitt hår

Stter med blekning i hået nu, gullesnuttan var så snäll och tog sig ann min hemska utväxt.


Scharinska ♥

Mamma och jonas ska ha gemensam 40-årsfest på Scharinska i oktober, blir roligt. Älskar det stället, det lär bli röj! haha. Bilder från Scharinskas sommartält.

Jag, mamma och Linda

molntuss

Jag och Ellen sitter och pratar om resor och vilka länder vi har varit i. Jag älskar att resa och vill resa jorden runt och upptäcka allt. Jag vill jobba utomlands och bo i olika länder. Då menar jag inte alla vanliga "charter/svenneställen" dit alla åker utan mer orginella och spännande länder.
Länderna som jag varit i är såklart Danmark, Norge, Finland. Frankrike, Spanien, Andorra, Turkiet, Bulgarien, England, U.S.A.

bröllop

Hittade bilder från Linda och Jonas fina bröllop. Allt var så fint och dom vigdes ute vid vattnet.

mysfrulle med elli

sitter och äter frukost med Elli. Hon bakade jättegod blåbärspannkaka igår som jag ska äta nu. Dom har inte ringt om jobb idag, så vi ska städa och fixa här hemma.


jobb

Ska snart iväg och jobba, ska jobba ikväll och imorgon. Känns kul eftersom att jag trivs så bra.


gammal bild, sitter vid mammas mac och hittade lite gamla bilder, haha.

r.i.p Iphone

åååhhh, så störigt! min Iphone kan inte läsa mitt simkort längre, därför har jag inte varit kontaktbar på typ en vecka.. :( vill ha en 4:a nu men det känns lite väl dyrt.. Får väl köpa en ny inom en snar framtid. Ikväll har jag iallafall varit och hälsat på en liten bebis som bara är två månader gammal, hon somnade så sött i min famn och luktade bebisnuss. Hade kunnat lukta på hennes huvud hur länge som helst, finns inget godare än bebishuvudlukt.

Såhär less är jag på min icketfungerande mobil.

hahaha

Alex webbkamera är rolig när man har lite att göra. 











monday

Är hos Alexius nu, han har åkt iväg till jobbet och jag skulle ha åkt med honom till stan och tagit en buss hem, men såklart missade jag den. Är alltid sen! Så jag ska ta en som går snart istället. Vi hade mysmys jag och nussetussen igår skulle ha gått på bio men det blev film hemma i sängen med en massa tända ljus istället, nog så mysigt det.




igårkväll

Igår åt jag mysmiddag på Scharinska med Ellen, hennes Alex, mamma och Jonas. Supergod buffe. Efter det gick vi på bio och såg Midnight in Paris. Den var bra. Alex kom och mötte mig och sedan var det fest här hemma hos honom. Så här såg jag ut igår.













*

Ligger och lyssnar på Loreens nya singel Sober. Bra, har haft den på hjärnan hela dagen.



vill vill vill

Jag och Alexander kollade runt och anmälde oss som intresserade av lägenheter i umeå, sjukt många på kö. Men man kan alltid hoppas. Vill ha fast jobb och lägenhet NU! Har skrivit mail och lämnat in cv till flera jobb nu så det är bara att hoppas på det bästa! Vill verkligen komma ifrån vännäs och flytta till stan och bo själv med Alex så fort som möjligt. Jobbade idag och ska jobba imorgon. Finaste Ninis kommer hit ikväll, så ska snart springa ut i regnet och möta henne.

haha, jag och ninis för två år sedan med nypiercade och sjukt svullna tungor!

mihi

Senaste dagarna har jag varit hos Alex. Träffat finaste Josephine och bara tagit det lungt. Igår var jag och Alex på bio och såg jägarna 2. Bra men jättejobbig film faktiskt. Det var trevligt och passande med lite biomys i det ständiga regnruskäcklet.


today

Ligger i Alex säng nu, har varit hos Amanda och myst ikväll. Ska se nån film nu Alex jobbar och kommer hem om någon timma. Nästan lite läskigt att vara ensam i en mörk lägenhet, gud va fjantig jag är. haha










Kärlek!


förkylning

Har inte orkat skriva för jag har åkt på dyngjobbig förkylning. Eller det är bättre nu men. Sen jobbade jag när jag just blivit sjuk vilket inte var så bra.. I förrgår kom iallafall min gullnos hit och vi har bara myst på. Igårmorse sa alex: vi plockar svamp! :D Så vi tog bilen och åkte till ett kantarellställe och kom hem med två korgar trattisar. Åååh så gott att smörsteka dom och ha på mackan! Nu ligger jag och Elli i runda sängen och mumsar kokosbollar.


dumma hals

teet hjälpte inte.. Har fått ondare i halsen blä, gör inte asont men är ju ändå jobbigt. Alex vill att jag ska komma till stan och se jägarna 2 på bio, men jag vet inte hur jag gör.


aj

Jag vaknade precis och har jätteont i halsen, ska dricka en stor kopp ölandste nu. Hoppas det går över :(
Man kan tro att bilden är 6 år gammal, men jag tog den för nån vecka sedan, hahahaha

Makeover by me.









Ikväll har jag färgat Ellis hår satt i löshår och sminkat henne. Här är resultatet, jag är mycket nöjd! Finaste syster! ♥

http://ellenkaramelllen.blogg.se/

strö lite socker på mig som bara du kan

Against all will. 
Against all respect for faith. 
Against all sense. 
Against love 




hårfix

Vi var just på Ica och köpte hårfärg för Ellen är less på sitt röda hår. Så jag ska färga det brunt och sätta i löshår på henne. Blir nog finfint det. Men först ska vi göra Tacos. Det är bara jag och Ellen som är hemma, skönt.

mysfrulle

Jag vaknade jättesent idag, skönt! Ellen och jag har ätit väldens härligaste frukost! blåbärspaj, kladdkaka, gott bröd, te och massa annat. Idag ska vi ha mysdag, se filmer, färga hår, ansiktsmask, nagelfix, fotbad osv. Gos!

Jag och syster i New York

tandblekning

Har fått frågor om tandblekningen jag gjorde, och tänkte svara med ett inlägg. Just innan jag blekte tänderna på salong så hade jag gjort hemmatandblekning. Så jag hade inte så hemskt gula tänder när jag blekte dom på Nail Skin Care var en 4 på färgkartan och när jag var klar låg jag på -1 så några nyanser vitare blev dom.
Jag blekte först en kvart, men valde att betala lite mer och bleka en kvart till. Man bleker tills man är nöjd med resultatet. Vilket jag tycker är väldigt bra.
Blekningen dom använder sig av heter DaVinci Teeth Whitening System och erbjuder en produkt med emalj stärkande kvaliteter.
Det är växt- och mineralbaserat, och innehåller inga animaliska biprodukter, vilket är bra. På Nail Skin Care kan dom dock bara bleka ner tänderna till tändernas naturliga grundfärg, så dom kan aldrig bli riktigt kritvita. Jag är nöjd med vitheten. Men skulle gärna vilja ha supervita, så jag ska nog testa bleka hos tandläkaren sen.



time to kill

Har jobbat idag från halv två till halv tio. När jag kom hem hade Ellen och Klara gjort en underbart god pizza till mig. Gullungar! Nu gör dom efterrätt också. Ska ha myskväll ikväll. Ninis kanske kommer hit.


beach party

Våra killar drog ut på personalfest. Då drog jag och Julia på spontant beachparty.
Träffade massa sköna människor.
Älskar att dansa i sanden, skulle vilja göra det varje dag!

:)

Jobbat hela dagen. Gick superbra!

RSS 2.0