slarvmajan är duktig..

Helt sjukt vad jag har haft otur senaste tiden.. Min älskade vita mac åkte i golvet så skärmen är helt paj. Kul. Mitt bankkort, leg OCH pass är spårlöst försvunna. Så måste nu låna pengar för att sedan få ett nytt kort skickat till Amanda. Måste även fixa ett nytt leg i Sthlm. Jag vill typ slå mig själv i skallen med en hammare. Blir så less på att vara slarvig helatiden! Det måste bli ändring. Ska köpa en ny fin plånbok som jag alltid har kort och idhandligar i, jämt. Ska bli ordning på mig har jag bestämt. Något roligt är iallafall att dom ringde och berättade att jag fått jobb i sommar. Två månader ska jag vara sommarvikarie i hemtjänsten. Nu ska jag forstätta packa och sen dra iväg!






Jag drar till Stockholm!

Fick tag i biljett för 150 spänn! Så imorgonbitti kl 05.30 sätter jag mig på bussen. Ska bli så himla skönt att få ha kul och komma iväg efter att ha jobbat väldigt mycket. Jag ska till Amanda först och bo där någon vecka, ska bli så mysigt att träffa henne och hennes lilla chiuauabebis! Hennes pappa är i Iran så vi har huset helt för oss själva. Sedan ska jag träffa min älskade faster, mina kusiner, morbror, syskon och pappa. Ska inte boka resa hem utan bara leva kravlöst ett tag.




Lite bilder från typ precis ett år sedan

såhär

Vill jag gå klädd. Nu.






Godnatt!


Nu ska vi se en film och sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Nu mer vaknar vi runt sju även på lediga dagar. Men det är rätt skönt ändå, man får ju ut mycket mer av dagarna då!





fin dag

Det var väldigt lite folk idag så jag fick sitta ute i solen och steka ett tag. Vi fick sluta tidigare och satte oss med alla husvagnsgrannar och hade after ski-mys ute i värmen, skönt!






en dag med kusinerna

Vi har jobbat hela veckan men igår fick vi ledigt en dag. Så vi åkte hem till mig. Min morbror med familj från Stockholm och moster och kusiner kom till oss, vi åt god middag och efterrätt. Jag spelade barbiespel och myste med alla små barn. 













senaste tiden i bilder

Jag har jobbat mycket men här kommer lite bilder från när jag inte jobbat.





Fikade och såg på opera med mamma och Susy. 



Var med Linnea på stan och blev sminkad på Make up store.





Fikade och pratade massa med Felicia.



Var på teater med mamma och Ellen på Midgård.





Ellen och Linna var taggade på Umeåopen! 



dr.martens love



Ska köpa mig ett par låga dr.martens, fick låna Ellens och blev kär.

just slutat

Har varit fullt upp idag. Nu ska jag gå ut och parta med våra husvagnsgrannar, haha. 




påskjobb

Har haft fullt upp senaste veckan! Umgåtts med vänner och familjen. Nu är vi i Agnäs som vanligt på helgen. Det här är sista gången vi jobbar för sesången. Känns lite trist att inte följa med mamma, Jonas och Ellen till Stockholm, eller vara ledig och äta påskmat, men men cash is king. Imorgon blir det påskmiddag och 120 bokade gäster, sjukt mycket att göra alltså! Sedan jobbar vi hela veckan ut och helgen. 


idag är jag lycklig.


tänkvärt

If it changes your life - let it.Life is too short to wake up with regrets.

Love the people who treat you right & forget the ones who dont!

Not everyone is going to know how to appreciate the kindess you've done for them.

You have got to figure out who's worth the kindess and who's not.

Believe that everything happens for a reason.

If you get a chanse - take it.


 


Ska snart träffa min bästa!

Det var en vecka sedan vi sist sågs och jag saknar henne redan mycket. Vi kan prata om allt och förstår varandra så otroligt bra. Vi kompletterar varandra och vet alltid vart vi har varandra. Våran vänskap är det finaste som finns och när vi är med varandra behövs ingenting annat. Hon förstår mig alltid och stöttar mig i alla lägen. Hon har hjälpt mig upp när jag varit nere på botten och fått mig att se bättre på livet. Ingen annan kommer någonsin att ta hennes plats, min fina Nina!































RSS 2.0