utmattad

Dagen: Lättnad. Jobbigt. huvudvärk.
Allt har gått bra på sjukhuset idag. Nu måste jag vila, har inte kunnat sova ordentligt alls på nätterna. Mycket har tyngt mig, har haft en massa tankar hit och dit. Känns så bra att allt är över nu. Är hos Alexander och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Imorgon ska vi göra en jätterolig sak som jag sett fram imot. sen gå på stan och fika. 


måste sussa nu.

Väntar på att Elli ska komma och lägga sig bredvid mig i sängen, jag fryser alltid så jäkla mycket när jag ska sova, så hon får komma och skeda med mig och vara som ett element. Imorgon ska jag vara på sjukhuset klockan 11.00 så jag måste sova nu. Kommer att bli en tung dag men jag är så tacksam över alla mina fina som jag har runt om mig. Godnatt!








boom boom boom

Har hunnit med en hel del idag! Var ju först i kyrkan imorse med Alex, mamma och Ellen och lyssnade på julsånger. Påvägen dit så blev vi stoppade av polisen för att vi cyklade över övergångsstället, trots att det inte var några bilar på vägen. Dom borde väl ändå ha viktigare saker för sig kan man tycka. Men vi blev bara varnade och slapp böter för denna gången.

Direkt efter det så åkte vi iväg till Sävar för att kolla på husvagnen och efter att ha kollat på den så har vi bestämt att vi köper den. Vi ska göra den så mysig och fin med ljusslingor, filtar och sånt. Vi kommer ju ändå att bo i den i flera månader! Men mer om det sen, ska berätta allt om vårat vinterjobbet senare.

Jag tog bussen hem efter det till min Nina. Vi åt pizza och tänkte ju gå på skyltsöndagen och kolla, men vi var tydligen alldeles för sent ute för det var lika öde i vännäs som det alltid är. Jag är så sjukt trött eftersom att jag bara sov typ två timmar inatt så jag somnade sen i Ninas soffa. Drygt och långt inlägg men det var min dag iallafall.



första advent

Nu ska jag och Alex gå till stadskyrkan och lyssna på julsånger med min familj. Kyrkan brukar vara proppad med folk och man får en såndär riktig julkänsla! Efter det ska vi åka till mig och gå på skyltsöndagen där. Surrealistiskt med gröna gräsmattor på första advent. Fint julkort va! 


partykväll med josse på Invito.

Har just kommit hem till Alexander, ligger och väntar på att han ska komma hem och värma upp sängen. Jag var med min fina Josephine ikväll. Vi impulsdrog till Invito där Alex jobbar och åt middag och efterrätt där. Efter att vi äit och suttit och pratat så stannade vi kvar och vilket röj! hahahah, vi och gamlingarna. Herre min gud alltså. Förstår verkligen inte hur vissa tänker. Män på 48 som raggar på tjejer som är 19. Vi skrattade bara åt det, men sjukt är det ju egentiligen. Vi både roade oss med att sitta och underhållas av alla på dansgolvet och själva dansa såklart. Kul kväll.


ska till min josse

Nu ska jag strax iväg till stan för att träffa min älsklingsJossse! Antingen blir det festligeheter ikväll med henne eller en lugn kväll på öbacka. Är stressad, så det blir gamla bilder från 09.




fredagen

Idag vaknade jag upp med min fina pojke bredvid mig. Vi myste, var på strömpilen och så. Ikväll var nina här och åt middag. Vi har julstädat och jag har fått en jättefin julstjärna i mitt fönster. När vi skulle cykla hem till Nini (på en isig väg) ramlade vi såklart i diket. Hahahah, duktigt. Sedan har jag varit i hennes superfina och mysiga lägenhet. Vi flamsade på och Otto kom förbi. Nu ligger jag i sängen och ska sova med min fina syster. Har brist på ork till bra bilder, får bli några cambilder från i förrgår. Godnatt!











right now

Ellen kom just hem från skolan och jag och alex vaknade nyss, haha. Nu ska vi iväg till stan, kanske hitta lite julklappar.








natti

Idag har jag jobbat heela dagen lång. När jag slutade åkte jag hem till gullenina, hon bjöd mig på middag och vi pratade och umgicks hela kvällen. Nu ligger jag i sängen och väntar på Alexander som kommer närsomhelst. Imorgon ska vi åka och kolla på en husvagn som vi troligtvis ska köpa. Hahaha, känns knäppt men vi måste bo i den nu i vinter, undertiden vi jobbar. Vi ska ju jobba på samma ställe.




querido




mysdag med min älskling

Idag har jag haft en mysdag med Alex. Vi köpte mat på Taj Mahal, supergott! Till efterrätt gjorde gullnosen glassmilkshake till mig. Nu ska vi se på film. Han är så gullig som gör massa saker för att få mig på bra humör och tänka på annat nu när det är jobbigt för mig. Imorgon ska vi göra en hemlig sak som jag vill säga nu men det går inte. Kommer att säga det tids nog iallafall. 


when i grow up


snösöndag

Inatt kom Alexander till mig med bilen typ klockan 03.00, gulle. Fast bäst för honom att han gjorde det. Det är väl en självklarhet att komma hem till sin flickvän egentligen. Imorse var det ju helt vitt ute till min stora glädje, så bara det gjorde att min dag var räddad. Jag och Alex åkte och kollade på ett jobb som vi båda nu har fått i vinter. Är sjukt glad över det och det kommer bli så bra!



Jag och min tjuriga 3-åring, som inte fattar det där med "fina kärleksbilder"

jobbig tid

Jag har haft alldeles för mycket stress och oro i mitt liv för att kunna blogga de senaste dagarna. Det har hänt jobbiga och väldigt tunga saker. Saker jag verkligen inte kan skriva om här. Alldeles för privat. Men måste ju ändå förklara varför jag inte skrivit, för jag har ju ändå så sjukt mycke läsare. Vilket är superkul!
Jag har även jobbat i förrgår och idag. Hela 11 timmar har jag jobbat idag! På en lördag, vilket betyder dubbelt upp på sparkontot. Vill just nu bara att saker ska lösa sig och allt ska bli bra. Är så tacksam att jag har mina otroligt fina vänner, min pojkvän och min underbara familj som alltid finns för mig. Jag känner mig lyckligt lottad trots allt och försöker se det ljusa i mörkret.


Godmorgon!

Vaknade nyss och när jag kom ner hade mamma gjort frukost till mig. Gullemamma. Idag ska jag fixa lite grejer samt städa hela huset. Det kan faktiskt vara lite kul om man städar helt själv utan någon annan som svansar runt en med kommentarer om hur man ska städa. Vid tre ska jag möta Nina för då har hon jobbat klart, så ska jag äta med henne. Sen har jag fått jobb ikväll från 16.30 - 21.30 kulkul.



Min älskling!


snutten

Alex saknade mig så himla mycket så han kom och hämtade mig med bilden i Vännäs, så jag är här nu, vi ska se en film, Men ska snart ta bussen tillbaka och ha myskväll med Ninis.



På grönan förförra sommaren.

tröttis!

Har varit trött hela kvällen trots att jag sov länge. Har ingen ork till något. Tror jag ska nog sova nu, hörs imorgon!
haha, ser ut som 14 på bilderna.




dream






iväg på loppis

Nu ska jag åka på loppis med mamma. Jag älskar gamla saker. Second hand in my <3
Såhär ser jag ut just nu. Puss!







chanel

Love these colors.



kvällen

Jag och Nina har bastat länge ikväll, så mysigt. Nu ligger vi i sängen. Nina som ska upp tidigt och jobba sover redan, själv ska jag se ensam mamma söker. Lite pinsamt kanske men jag har sett alla avsnitt så har blivit helt fast.
Natti natti. Bilder på mig och snuttan för ett tag sen.







sea of love



Jag har ett favorituttryck: where there's a will there's a way.

Skulle kunna tatuera det, på ryggen kanske.



Det bor en ängel i mitt rum



Ängeln i rummet med Laleh går varm på min spotify idag.
Den låten är en såndär som man bara blir så himla glad av.
Kan inte sluta att vara glad. Allt känns bara så bra.

när min pojkvän har min dator









haha, hur söt?

en favorit

Aussie

En hårprodukt som jag älskar är Aussie. Passar mig väldigt bra eftersom att jag behöver reparera mitt slitna hår. Luktar uuunderbart gör dom också! Jag fick en reconstructorinpackning igår som jag ska testa nu. Här är vad jag hittade som stod om Aussie på nätet.

Aussie är en serie som består av olika produkter med ett och samma uppdrag: Att rädda varje flickas, kvinnas, tjejs – hår. Formulan, som hämtar sin inspiration från den australiska outbacken, får hår som är frizzigt, tillplattat eller torrt. Hemligheten stavas återfuktning.

Det handlar om en serie produkter som är fullproppade med godsaker från Oz. Hissade till oanade höjder av de som förstår. Och som säljer som… bara Aussie gör.. Bättre än så här lär det inte bli. It’s wicked.

 


 


happy!



Jag är lycklig!!

uppe med tuppen

Idag gick jag upp vid 06 för att äta frukost med Nina för det är hennes första dag på nya jobbet. (Tårta och saft) bland annat. Nu har jag väckt mammsi och Elli. Eftersom att jag nästan inte sov något i igår eller inatt så ska jag nu krypa ner i en varm säng. Natti






myskväll med Nina

Nu är Ninisen hos mig, vi sitter och pratar sommarplaner och Nina vill att jag ska följa med henne på världens grymmaste och fetaste festival i Belgien som verkar så sjukt rolig! Tomorrowland heter den. Jag har faktiskt tänkt att jobba på nu i vinter och vår för att ha pengar till att bara leva i sommar. Festa, resa och leva. Längtar redan.













Noliadag och Ellenfirande

Det gick jättebra att stå och sälja på Nolia idag. Både jag och Sofia fick iväg en hel del och fick helt okej med pengar för mödan. Efter att vi stått där så åkte jag hem och firade syster med nära och kära. Vi åt min favvomat risotto och kyckling sen pannacotta med hallon och passionsfrukt till efterätt, mums! Så här såg det iallafall ut just innan nolialoppisen när vi gjorde iårdning hemma hos mig, gullesofia i röran!


hipp hipp hurra!

Säger vi idag till min älskade stora lillasyster som fyller hela 15 år idag! Kan inte fatta att hon blivit så stor min lilla lillasyster. Älskar dig oändligt och är så glad att jag har dig min skatt! ♥




nolia imorgon

Imorgon ska jag gå upp supertidigt först sjunga för Elli och sen ska jag och Sofia iväg till Nolia där vi ska ha ett bord på den stora loppisen som är där. Kommer att vara grymt mycke folk så hoppas att vi får mycke sålt!
Här har ni två helt osminkade bilder ur arkivet.




som jag hade dig förut







Foto: finaste Julia


hos alexis

Var med  älsklingsnina igår, vi myste hos henne på Öbacka sen gick vi ut och skulle måla men det sket sig tyvärr, får ta det en annan gång. Vi gick och mötte Alexander när han jobbat klart på Invito. Som vanligt lagade vi (han) mat till mig och han vid typ 03. Inte helt fel att ha en kock som kille speciellt när man som jag hatar att laga mat! 
Lite knasbilder från inatt. 








Jag ska till Barcelona!

I februari/mars, med denna donna! Min fina och bästaste faster. Vi ska gå på klubbar, träffa folk, äta gott, shoppa, kolla in den häftiga arkitekturen och bara leva.
Något kul att se fram emot. Har varit där fyra eller fem gånger förut och älskar den staden. Allt är så fint och mysigt. Min barndomsvän bor där också. kulkulkul ska det bli. Är så lycklig!





Detta var sommaren 2007 (jag var 15) i humlan på stureplaan

fixardag med sofia

Snart kommer Sofia hit, då ska vi först gå och äta mat på någon restaurang, tror det blir kycklingsallad för mig.
Sen ska vi fixa för loppisen som vi ska vara med på, Nolia nu på söndag. Blir roligt.


tusentack till gullenina som gjort en ny header till mig!




Ville byta header och då hjälper såklart Nina mig, hon ställer alltid upp, är så tacksam för det!
Bilden är från Böda sands strand i öland, ni vet böda camping som går på kanal 5. Där bodde vi.
Det var skräckblandad förtjusning, så svennigt och töntigt men det är så vackert där så det var mest trevligt.
Måste kolla avsnitten som varit på kanal5play, man kanske är med, haha.

(lite för många) sanningar om mig

Jag vill jobba och bo i något varmt land långt ifrån Sverige. Jag är inte ett dugg rädd för spindlar och andra insekter, tycker inte heller att dom är speciellt äckliga. Jag har gått i cheerleading. När jag gick i ettan var min idol Lasse Berghagen, mendans alla andras var Spice Girls. Jag ogillar starkt att gå upp tidigt. Jag pratar väldigt mycket och högt i sömnen. Jag har haft tandställning i fyra år.

I framtiden vill jag jobba med något inom skönhet tex. makeupartist men också göra skillnad i världen och hjälpa fattiga och utsatta barn i andra länder. Jag tål inte kvinnoförtryck och kvinnoförnedring. Jag hatar rasism. Jag brinner för jämställdhet. Jag är feminist och tycker att det är konstigt att inte fler är det, både killar och tjejer. Jag har lätt att lära känna nya människor. Jag har nästan ingen spärr när det gäller att prata om mitt privatliv.

Jag älskar mitt hus men hatar vart det är någonstans. Jag har praktiserat på Rapunzel of sweeden, Kicks, H&M och en massa andra klädaffärer istället för skola. Jag har många nära vänner. Kan aldrig umgås med alla mina vänner tillsammans eftersom att dom inte känner varandra. Mina morföräldrar kommer ifrån Finland. jag lekte med barbie jättelänge. Jag är aldrig ensam när jag är hemma för jag har min syster och hon är en av mina bästa vänner.

Jag älskar att måla och skapa. Min mamma är konstnär och har en ateljé och keramikverkstad. Min farfar fick barn samtidigt som min pappa, så jag har en jämnårig faster. Jag har även flera fastrar och farbröder som bara är något år äldre än mig eftersom att min farmor också är ung. Min pappa och släkten på pappas sida bor i Stockholm och är den skönaste släkten man kan ha. Jag har en lillasyster, Saga som är 10 och en lillebror Pontus som är 14 som bor med pappa.

Jag vill hoppa falskärm. Min mamma fick veta att hon var gravid med mig på sin 20årsdag. Skulle aldrig vilja leva ett tråkigt svenssonliv. Jag är kanske sämst i världen på mettematik.
Den godaste efterrätten jag vet är pannacotta. När jag var liten bestämde jag mig för att aldrig bli tilsammans med en svensk kille för att mörkare killar är mycket snyggare.

Jag är född i Stockholm och har flyttat åtta gånger. Jag är för det allramesta posetiv och ser det ljusa i saker. Jag pratar mycket, ibland lite för mycket.
Jag började färga mitt hår i femman sedan dess har jag bara fortsatt.

Jag är beroende av löshår. Något jag inte klarar av att äta är blodpudding, raggmunkar och palt, Mitt och min killes förhållande är som en bergochdalbana, när det är bra är det himmelen och när det är dåligt är det helvetet, jag kan vilja strypa honom och en kvart senare vilja gifta mig och föda hans barn.




En längtan


Jag har en enormt stor längtan efter vinter, snö och julen. Varje morgon när jag vaknar tittar jag ut genom fönstret i hopp om att det ska vara alldeles vitt ute. Blir lika besviken varje gång. Jag älskar vintern och julen. Finns inget mysigare än att dricka glögg och äta pepparkakor, ta fram julsaker, lyssna på julmusik och se julfilmer. Titta ut genom fönstret när det ser ut son Narnia ute. Det är bland det bästa jag vet.


ett fint sommarminne. På en klippa i soldedgången.

Jag sitter och kollar igenom bilder från sommaren och måste bara berätta vad min kille gjorde för mig i sommras på Öland. För det är den finaste överraskningen någon gjort för mig, och extra fint blev det eftersom att han inte är den typen som vanligtvis gör sånt.

Vi åkte med bilden på en grusväg vid havet och jag trodde att vi skulle handla mat på ica. Plötsligt stannar han och vi går ner för en stig. Så stannar vi vid en klippa, där dukar han upp kräftor, musslor och massa andra skaldjur och gör drinkar till oss. Det var en underbart vacker plats just vid havet i soldesgången. Efter att vi hade ätit sprang vi ner och badade i havet. Det var så fint.



























brooklyn bridge











Var bara tvungen att visa dom här bilderna också som jag tog när vi gick på Brooklyn bridge i solnedgången.

New York, jag saknar dig













































En sån underbar stad! solochbadresor i all ära, med denna slår allt.
Bilderna är tagna av Ellens Olympus trip 35.

hungrig

Nu ska jag äta pannkakor med socker. Är så hungrig att jag mår illa. Dom ringde från jobbet och jag fick ett kvällspass 18.00 - 21.30. kulkul!



Dom här har min syster gort, ser dom inte underbart goda ut!

efterlängtad snutta hemkommen


Justdet min kära syster har ju kommit hem från Stockholm där hon var på Bob Dylans konsert. Avundsjuk!

måste bara säga att



Min kisse är finast i världen.

make the most of life



tisdagen

Har varit en bra dag idag. Gick superbra att jobba. Haft en bra kväll också. En sak jag har tänkt på och upptäkt nu när jag jobbar är hur skönt det är att gå upp tidigt, vara igång och verkligen få ut något av dagen. Blir så lätt att man bara sover bort dagen annars. Jag är iochförsig en nattuggla som hatar tidiga mornar för det mesta. Men känslan att hinna med en massa saker på en dag är faktiskt skön.





måndag och jobb

Jag och Ninis låg och skrattade och flamsade på hela natten. Somnade efter fyra och så ringde dom ju såklart från jobbet tjugo i sju och bad mig börja jobba klockan sju. Men man måste ju ta sitt ansvar så jag hoppade glatt upp ur sängen och susade iväg. På lunchrasten åt jag och ninisen på La gondola. Vegitarisk pizza, gott. Fortsatte jobba till klockan 16.30 och imorgon ska jag också jobba 07.00 - 16.30. Känns bra det. Nu ligger jag och min hona i sängen. Hon köpte jättegod energidricka till mig idag som var rosa och supergod. Vi ska snart hoppa in i bastun.




senaste dagarna

Har inte haft någon tid vid datorn, så därför har jag inte kunnat skriva. Jag har iallafall haft ett par fina dagar med fint sällskap. Blev tillslut inte så att jag åkte till Sthlm. Har jobbat, lagat mat HELT själv (brukar verkligen aldrig göra det) det blev fransyska, ris och underbart god sås som jag bjöd min älskling på. Sen kom fina Nina hit vi träffade lite folk och hade det mysigt. Har varit på bio med Carl, Allis och Julia. Ätit på god restaurang och sovit länge på mornarna. 






från festen på Scharinska







Partyyy! Mohanned skickade några bilder han tog, ser ut som en gris men det bjuder jag på. Kul var det.

ännu en rolig jobbdag

Har jobbat idag från 07.30 till 12.30. Gick superbra! Nu har jag rensat och städat mitt rum, så det är jättefint. Ska tända ljus i hela rummet och se en film med syster. Mys.


RSS 2.0